Sinead O’Connor znovu šokuje ďalšími vyhláseniami!

NETKY.SK • 1 December 2015, 08:55 • 2 min
Sinead O’Connor znovu šokuje ďalšími vyhláseniami!

DUBLIN - Írska speváčka Sinead O’Connor prežíva ťažké obdobie. Po zverejnení odkazu na Facebooku vystrašila svojich fanúšikov. Tí rýchlo zalarmovali políciu.

slovakia

left justify in out

Včera sme vás informovali o tom, že speváčka uviedla odkaz o užití veľkej dávky liekov. Policajti našťastie prišli včas a zverili ju do rúk lekárov. Len o 24 hodín neskôr zverejnila hviezda ďalší príspevok, kde obviňuje neznámych “vrahov” z toho, že jej kradnú deti.

 

Speváčka trpí bipolárnou poruchou a viac ráz bola hospitalizovaná v nemocnici. V poslednej dobe napísala viaceré odkazy, ktoré označujú jej duševný stav za skutočne alarmujúci. „Som hrozná matka a osoba. Plačem už týždne,“ uviedla hviezda. Túto ťažkú duševnú situáciu speváčka pripisuje hudbe, ktorá jej „zničila život a ukradla dušu“.  Jej posledné vyjadrenia uviedla na Facebooku. “Predávkovala som sa. Neexistuje žiadny spôsob ako si získať rešpekt. Nie som doma, som v hoteli, niekde v Írsku, pod iným menom.“

 

Kontroverzná speváčka je známa z minulosti svojimi zvláštnymi prejavmi. Napríklad počas živého vysielania Saturday Night Live roztrhala fotografiu pápeža Jána Pavla II.

 

V roku 2013 napísala otvorený list Miley Cyrus, kde ju upozorňuje na jej sexualitu a požiadala ju, aby neprezentovala nahotu ako niečo čo je v poriadku.

 

V rozhovore pre Oprah Winfrey priznala, že trpí bipolárnou poruchou a pokúsila sa o samovraždu na svoje 33. narodeniny.

 

Speváčka je známa hitom z roku 1990 "Nothing Compares 2 U”

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies