Sinead O'Connor je opäť na dne, zverejnila uplakané VIDEO s prosbou o pomoc

NETKY.SK • 8 August 2017, 17:32 • 2 min
Sinead O'Connor je opäť na dne, zverejnila uplakané VIDEO s prosbou o pomoc

NEW JERSEY – Speváčka Sinead O'Connor v piatok na svojom facebookovom konte zverejnila 12-minútové video, kde pred zrakmi divákov plakala a jasne požiadala o pomoc ľuďom ako je ona.

slovakia

left justify in out

O'Connor fanúšikov informovala, že žije "v riti“ na konci New Jersey v hoteli Travelodge. 50-ročná speváčka a skladateľka ďalej opakovane spomínala svoje pretrvávajúce trápenie s duševnými poruchami. Posťažovala si aj na problémy s obličkovými kameňmi a vyjadrila obavy o jej bezpečnosť, pretože ju neopúšťajú samovražedné sklony.

 

Vo videu s titulkom #One Of Millions (Jedna z miliónov) sa O'Connor verejnosti pokúsila vysvetliť, že v takomto hroznom psychickom stave na svete nie je sama. "Chodila som po tejto Zemi sama dva roky, ako trest za to, že som duševne chorá a že som naštvaná, že sa o mňa nikto nestará, zvlášť za to, že mám samovražedné sklony," povedala vo videu.

 

"Natočila som toto video, pretože som jedna z miliónov a to by malo byť naším sloganom: Jeden z miliónov... Prečo sme sami? Ľudia, ktorí trpia duševnými chorobami, sú najzraniteľnejšími ľuďmi na Zemi.“

 

„Nezomriem, nehodlám zomrieť, ale v tomto (psychickom) stave nie je možné žiť pre milióny ľudí,“ vysvetlila neskôr. „Duševnú chorobu nezaujíma, kto ste, ale horšie... ani stigmu nezaujíma, kto ste a je to práve stigma, čo zabíja ľudí, nie duševná choroba."

 

Na konci videa speváčka vyzýva verejnosť, aby sa starali o svojich blízkych, ktorí trpia duševnými poruchami a navštevovali ich vo svojich miestnych psychiatrických zariadeniach. "Buďte na nich dobrí a navštívte ich. Nenechajte ich skončiť ako mňa a točiť patetické videá na Facebooku s prosbou o pomoc,“ dodala. 

 

 

Sinead O'Connor bola v mladom veku sexuálne zneužitá. Na jej živote vidno, že znásilnenie nie je len jednorázové fyzické ublíženie ale môže človeka držať na dne už po celý život.

 

Obeťou sexuálneho zneužívania sa v puberte stal aj spevák z Linkin Park, ktorý nedávno spáchal samovraždu. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies