Sexuálny útok na 56-ročnú ženu: Násilník ju ťahal po tráve za činžiak

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 15:10 • 2 min
Sexuálny útok na 56-ročnú ženu: Násilník ju ťahal po tráve za činžiak

BRATISLAVA - Policajti z Bánoviec nad Bebravou hľadajú sexuálneho násilníka, ktorý v sobotu 18. apríla nadránom zaútočil na ulici 5. apríla v Bánovciach nad Bebravou na 56-ročnú ženu.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, neznámy útočník ženu hodil na zem, chytil ju medzi nohy a snažil sa jej vyzliecť pančuchy. Ženu ťahal po tráve za činžiak, pokračuje v opise útoku polícia. Pani sa útočníkovi bránila, kričala, kopala, škriabala a muža aj niekoľkokrát pohrýzla. Páchateľa vyrušil až náhodný okoloidúci muž a útočník ušiel na neznáme miesto. Poškodená žena musela vyhľadať aj lekára, po útoku totiž skončila s mierne opuchnutou tvárou a nosom. Polícia už začala trestné stíhanie vo veci zločinu sexuálneho násilia v štádiu pokusu. Podľa popisu prepadnutej ženy bol útočník približne 170 až 180 centimetrov vysoký muž so štíhlou, ale svalnatou postavou. Môže mať približne 30 rokov, mal na krátko ostrihané blond vlasy. Na sebe mal oblečenú tmavú teplákovú mikinu s kapucňou. Na pravej ruke by mal mať stopy po hryzení. Polícia žiada občanov, ktorí spoznali neznámeho muža, alebo majú viac informácií k prípadu, aby kontaktovali políciu na linke 158.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies