Semifinále Rusko - Slovensko napokon na antuke

NETKY.SK • 15 Marec 2013, 09:19 • 2 min
Semifinále Rusko - Slovensko napokon na antuke

MOSKVA - Semifinále svetovej skupiny Pohára federácie medzi tenistkami Ruska a Slovenska (20.-21. apríla) sa napokon neuskutoční na harde, ale na antuke. Ruská tenisová federácia požiadala o zmenu povrchu na stretnutie v moskovskom Športovom centri Krylatské a Medzinárodná tenisová federácia ITF zmenu schválila. Ako informovala oficiálna stránka Slovenského tenisového zväzu, STZ s touto zmenou súhlasil.

slovakia

left justify in out

Ďalšou novinkou je zmena loptičiek – nebude sa hrať s pôvodne nahlásenými loptami značky Wilson, ale s loptičkami Dunlop Forte Clay Court. Slovenky vo februári po 11-ročnej prestávke postúpili medzi elitné fedcupové kvarteto po víťazstve 3:2 v Niši nad domácim Srbskom. Dvomi bodmi sa o triumf tímu kapitána Mateja Liptáka postarala skúsená Daniela Hantuchová, tretí pridala talentovaná Jana Čepelová. Rusky si na Olympijskom štadióne v Moskve poradili s Japonskom 3:2.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies