Selena Gomez je po dlhej dobe opäť šťastná

NETKY.SK • 25 December 2013, 10:10 • 2 min
Selena Gomez je po dlhej dobe opäť šťastná

BRATISLAVA - Dvadsaťjedenročnej speváčke k tomu pomohlo zrušenie záverečnej časti svetového turné, vďaka čomu sa môže venovať sama sebe a blízkym.

slovakia

left justify in out

 Americká speváčka a herečka Selena Gomez je vraj šťastná ako už dávno nebola. O radosť sa podelila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu s jej šesťmesačnou nevlastnou sestrou Gracie, ku ktorej napísala: "Som najšťastnejšia za poslednú dobu." Dvadsaťjedenročnej speváčke pomohlo ku šťastiu aj zrušenie záverečnej časti svetového turné k albumu Star Dance (2013), v rámci ktorej mala v januári a februári koncertovať v Ázii a Austrálii. Svoje rozhodnutie zdôvodnila tým, že potrebuje viac času sama pre seba. "Moji fanúšikovia sú pre mňa veľmi dôležití a nikdy by som ich nechcela sklamať. Ale uvedomila som si, rovnako ako ľudia, ktorí sú mi najbližšie, že po toľkých rokoch, keď bola pre mňa práca prvoradá, potrebujem nejaký čas sama pre seba, aby som bola tým najlepším človekom, akým môžem byť," uviedla vo vyhlásení.

Selena Gomez je známa najmä zo seriálu Wizards of Waverly Place (2007 - 2012). Zahrala si aj v snímkach Ramona (2010), Monte Carlo (2011), Muppets (2011), Spring Breakers (2012) a svoj hlas prepožičala animovaným postavičkám vo filmoch Horton (2008), Arthur a Maltazardova pomsta (2009), Arthur a súboj dvoch svetov (2010), či Hotel Transylvánia (2012). So svojou skupinou The Scene vydala štúdiové albumy Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) a When The Sun Goes Down (2011). Medzi jej najznámejšie piesne patria skladby ako Round & Round, A Year Without Rain alebo Love You Like A Love Song. Spomínaný album Star Dance, ktorý je jej debutovou sólovkou, vydala v júli. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies