Šatan aj Radivojevič: Slovan nevzdáva boj o play-off

NETKY.SK • 29 Január 2014, 13:28 • 2 min
Šatan aj Radivojevič: Slovan nevzdáva boj o play-off

MOSKVA - Po utorkovom víťazstve Slovana Bratislava v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) na ľade obhajcu Gagarinovho pohára Dinama Moskva 3:2 si slovenský tím v nadnárodnej súťaži udržal aspoň teoretickú šancu na postup do play-off. Autorom rozhodujúceho gólu bol v oslabení skúsený Miroslav Šatan.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný krídelník si však uvedomuje, že miestenka vo vyraďovacej časti je stále ďaleko. "Strata na postupové miesto je stále veľká. Náš tím boj o play-off ešte stále nevzdal a v zostávajúcom programe sa budeme snažiť vyhrať čo najviac zápasov. Potrebujeme však pomoc iných mužstiev. Nemáme situáciu vo svojich rukách, lebo len neúspech konkurentov nás môže priblížiť k postupu," povedal v rozhovore pre R-Sport Miroslav Šatan.

Rovnakú mienku má aj iný útočník Slovana Branko Radivojevič. "Šanca na play-off ani po triumfe v Moskve nie je veľká, ale pokiaľ bude akokoľvek maličká, budeme sa o ňu biť," uviedol pre klubový web Slovana 33-ročný rodák z Piešťan.

Slovan sa v súčasnosti nachádza na 11. mieste tabuľky Západnej konferencie KHL so ziskom 65 bodov, na ôsmy Lokomotiv Jaroslavľ aktuálne stráca 7 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies