Sam Worthington si zahrá v seriáli Manifesto

NETKY.SK • 5 December 2016, 13:02 • 2 min
Sam Worthington si zahrá v seriáli Manifesto

SYDNEY - Austrálsky herec Sam Worthington sa predstaví v seriáli Manifesto, ktorého tvorcovia sa inšpirovali skutočnými udalosťami.

slovakia

left justify in out

Dej novinky sa bude zameriavať na pátranie FBI po kriminálnikovi Tedovi Kaczynskom v podaní Paula Bettanyho. Štyridsaťročný Worthington stvárni agenta Jima "Fitza" Fitzgeralda. Réžiu má na starosti Greg Yaitanes, scenár zas Andrew Sodroski. Obaja pritom tiež vystupujú ako výkonní producenti, rovnako ako aj Kevin Spacey, Dana Brunetti, Troy Searer a John Goldwyn. Spomínaný Fitzgerald spolupracuje na produkcii projektu ako konzultant. Seriál televízie Discovery bude mať osem epizód.


Samuel Henry John Worthington sa narodil vo Veľkej Británii a už ako šesťmesačný sa presťahoval s rodinou do austrálskeho Perthu. Zlom v jeho hereckej kariére nastal v roku 2009, keď sa predstavil ako Jake Sully v dobrodružnom fantasy Avatar a tiež ako Marcus Wright v akčnom sci-fi Terminator Salvation. Následne si zahral Persea v snímke Súboj Titanov (2010), pričom túto úlohu si zopakoval aj v pokračovaní s názvom Hnev titanov (2012). Okrem toho účinkoval aj vo filmoch ako Včera v noci (2010), Dlh (2010), Muž na hrane (2012), Cake (2014), Sabotáž (2014), Únos Freddyho Heinekena (2015), Everest (2015) alebo Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu (2016).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies