S kapelou Korn bude v apríli koncertovať dvanásťročný syn basgitaristu skupiny Metallica

NETKY.SK • 10 Apríl 2017, 13:10 • 2 min
S kapelou Korn bude v apríli koncertovať dvanásťročný syn basgitaristu skupiny Metallica

LOS ANGELES - Americká numetalová kapela Korn oznámila, že basgitarista Reginald "Fieldy" Arvizu s ňou nebude môcť pre neočakávané okolnosti vystúpiť na koncertoch v Južnej Amerike.

slovakia

left justify in out

Muzikanti tiež prezradili, že na Fieldyho miesto nastúpi iba dvanásťročný Tye Trujillo, syn basgitaristu Roberta Trujilla z formácie Metallica. "Sme smutní, že sa k nám Fieldy nepripojí na týchto koncertoch, no sme nadšení, že môžeme odohrať niekoľko vystúpení s mladým muzikantom, akým je Tye. Tešíme sa, až sa k nám náš brat Fieldy pripojí v máji na koncertoch v USA," vyjadrili sa hudobníci.

 

 

Tye Trujillo, ktorý pôsobí v skupine The Helmets, odohrá s Korn od 17. do 29. apríla celkovo sedem koncertov. Fieldy sa plánuje vrátiť na pódium 6. mája na festivale Carolina Rebellion.


Kapela Korn vznikla v roku 1993 v kalifornskom Bakersfielde a jej zostavu momentálne tvoria aj spevák Jonathan Davis, gitaristi James "Munky" Shaffer a Brian "Head" Welch a bubeník Ray Luzier. Debutovú, eponymnú štúdiovku vydali v roku 1994, no nezaznamenali s ňou výrazný úspech. Známejšími sa stali až vďaka druhému albumu Life Is Peachy (1996), ktorý sa dostal na tretiu priečku amerického rebríčka Billboard 200. S nasledujúcimi štúdiovkami Follow The Leader (1998) a Issues (1999) tento rebríček už dobyli. Ďalších osem štúdioviek sa tiež umiestnilo v prvej desiatke. Medzi ich najznámejšie skladby patria A.D.I.D.A.S., Freak On A Leash, Make Me Bad, Here To Stay, Thoughtless, Did My Time či Twisted Transistor. Zatiaľ získali osem nominácií na Grammy, pričom dvakrát si sošku aj odniesli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies