VIDEO Rýchlo a zbesilo v luxusnom Dubaji

NETKY.SK • 12 Február 2015, 15:59 • 2 min
VIDEO Rýchlo a zbesilo v luxusnom Dubaji

DUBAJ – Pri sledovaní tohto videa sa vám možno bude zdať, že sa pozeráte na novú upútavku na film Rýchlo a zbesilo 7 či najnovšiu verziu videohry Need for Speed, avšak nie je tomu tak. Je to promo video dubajskej polície.

slovakia

left justify in out

Na slovenských cestách môžete stretnúť mnoho policajných áut, avšak väčšinou to budú ojazdené Fabie alebo v lepšom prípade nejaký VW. Vozový park, aký má dubajská polícia, však asi nenájdete nikde inde na svete.

 

V uliciach tohto luxusného mesta jazdí polícia na tom najlepšom, čo súčasné automobilky ponúkajú. Bolo by asi zbytočné mať vo svojom vozovom parku autá ako Aston Martin One-77, Lamborghini Aventador či dokonca Bugatti Veyron a neukazovať ich nikomu.

 

img

 

V Dubaji to vedia veľmi dobre a pomocou luxusných áut sa snažia priblížiť políciu návštevníkom a turistom z celého sveta. Na svojom YouTube kanáli zverejnili video v 4K rozlíšení, v ktorom predvádzajú exotické policajné autá ako Ferrari FF, Mercedes SLS-AMG, McLaren MP4-12C, Mercedes G63 AMG, Lamborghini Aventador, Bugatti Veyron a mnoho ďalších so zapnutými majákmi v nočných uliciach mesta.

Kolóna policajných superáut brázdi v noci po bulváre Mohammeda bin Zayeda a zastavuje pred Dubai Mall neďaleko nádhernej fontány, kde si turisti, miestny obyvatelia a najmä deti môžu zblízka obzrieť a vyfotiť sa v týchto nádherných tátošoch.

 

Možno to našincom príde ako okázalé prezentovanie bohatstva tejto krajiny, avšak ako PR nástroj, je to veľmi účinný spôsob ako vytvoriť dobré vzťahy verejnosti voči polícii. Vzhľadom k tomu, akú pozornosť dostal vozový park dubajskej polície z celého sveta, tak to účel s najväčšou pravdepodobnosťou splnilo.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies