Rúškové kráľovné, ktoré vedia nosiť ochrannú masku štýlovo

NETKY.SK • 26 Marec 2020, 11:48 • 2 min
Rúškové kráľovné, ktoré vedia nosiť ochrannú masku štýlovo

Koronavírus vytvoril z nosenia rúšok nevyhnutnosť. Niektorí okrem toho, že šíria osvetu a dodržiavajú nariadené pravidlá, vyzerajú aj elegantne a štýlovo.

slovakia

left justify in out

Zuzana Čaputová

Asi najvýraznejšou postavou nášho verejného diania, ktorá sa s novými nariadeniami vysporiadala s noblesou, je prezidentka Zuzana Čaputová. Príjemné ohlasy vzbudila vďaka svojmu štýlu aj vo svete. 

 

 

Od minulého týždňa sa často objavuje na verejnosti s rúškami, ktoré farebne ladí s jej oblečením. Okrem rúška nosí navyše farebne ladiace kožené rukavičky, ktoré tiež zabraňujú šíreniu vírusu.

 

Najväčší úspech zatiaľ zaznamenal jej outfit, ktorý si obliekla pri príležitosti vymenovania Igora Matoviča za premiéra novej vlády. Obliekla si elegantné fuchsiové šaty, ktoré zladila s lodičkami a rúškom v rovnakej farbe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova),

 

V minulom týždni si zase pri príležitosti prevzatia demisie vlády Petera Pellegriniho Zuzana Čaputová vzala vínové zavinovacie šaty, ku ktorým taktiež zladila rúško.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova),

 

Vanda Janda

Módna návrhárka Vanda Janda nenechala svoje outfity len tak na zmar s fádnym rúškom. Šitie a navrhovanie jej problém nerobí a vo svojich rúškach vyzerá ako princezná. O tie sa javil veľký záujem, no profitovať na takýchto veciach odmietla. Navyše vo svojom poste na instagrame informovala o potrebe nosiť ochranu cez ústa aj o tom, aké je dôležité v týchto ťažkých časoch venovať pozornosť starším ľuďom. "Vec s ktorou by som rada poučila však je opatera o dôchodcov taktným spôsobom, stačí napísať svoje číslo vášmu domovníkovi a požiadať dôchodcov nech vám trebars na ich dverách nechajú prilepený papierik s nákupom, ísť im vyvenčiť psíka..existuje nákup cez internet, s ktorým na príklade mojich skúseností väčšina starých ľudí nevie narábať. Nebudte sebci a neľakajte sa, ale buďte nápomocnými a taktnými.," vyjadrila sa na Instagrame.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa VANDA JANDA (@vandajanda),

 

Billie Eilish

Hlas modernej generácie, ktorý motivuje spôsobom "byť sám sebou". Osemnásťročná americká speváčka Billie Eilish sa takmer zo dňa na deň stala ikonou pre dnešnú mladú generáciu. Začiatkom roka potvrdila svoju pozíciu na hudobnom poli. A to tým, že ovládla ceny Grammy, kde vyhrala hlavné štyri kategórie. Billie vystupuje z radov nielen svojim oblečením, ale aj názormi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish),

 

Kdebolotambolo

Návrhárka Martina Grešová známa najmä pod týmto pseudonymom, bola medzi prvými, ktoré pomohli na instagrame ostatným s výrobou vlastného rúška. Dala si záležať a na svojom profile aj zverejnila strihy a postupy ako na to. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Belvoir Boutique ® (@kdebolotambolo),

 

Lenka Sršňová

Dizajnérka Lenka celé dni trávila vo svojom ateliéri a šila pestrofarebné rúška aj so svojím manželom Igorom Pavelekom. Podporila tým projekt s názvom #ktopomozeslovensku

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Fashion LIVE! (@bratislavafashion.live),

 

Jana Rudkovska

Rusky sú známe svojim postojom k móde. Napríklad manželka krasokorčuliara Jevgenija Pľuščenka, televízna moderátorka Jana Rudkovska.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial),

 

Tá svoje rúška nielenže ladí ku svojim outfitom ako aj naša prezidentka, ale zdobí ich aj luxusnými kvetmi módnej značky Chanel či ručne vyrobenými kvietkami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies