VIDEO Ruského brankára Akinfeeva zasiahla do hlavy svetlica

NETKY.SK • 28 Marec 2015, 16:00 • 2 min
VIDEO Ruského brankára Akinfeeva zasiahla do hlavy svetlica

PODGORICA – Ruského brankára Igora Akinfeeva zasiahla do hlavy svetlica vo včerajšom kvalifikačnom zápase na ME 2016 proti Čiernej Hore.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný brankár bol zasiahnutý svetlicou už v prvej minúte zápasu a z ihriska ho museli odniesť na nosidlách. Po 35 minútach dal nemecký rozhodca Deniz Aytekin pokyn na pokračovanie v zápase.

V druhom polčase však bol zápas opäť prerušený kvôli masovej bitke fanúšikov, do ktorej boli zapletení aj hráči a trénerský personál. Rozhodca následne predčasne ukončil zápas. UEFA vydala stanovisko, že si pred začatím disciplinárneho konania počká na oficiálnu správu od delegáta a rozhodcu.

Začiatok druhého polčasu bol oneskorený o 18 minút kvôli nepokojom, avšak masová bitkavypukla až potom, keď v 66.minúte chytil brankár Čiernej Hory nariadenú penaltu. Rozhodca Aytekin následne prerušil zápas, aby ho vzápätí predčasne ukončil.
 

Čierna Hora a Rusko majú v tabuľke skupiny G zhodne po päť bodov, ale domáci tím môže s najväčšou pravdepodobnosťou očakávať kontumáciu tohto zápasu.

Brankár CSKA Moskva Akinfeev bol zasiahnutý svetlicou do hlavy asi 20 sekúnd po výkope a vystriedal ho brankár Yuri Lodygin. Akinfeev bol prevezený do miestnej nemocnice v čiernohorskej Podgorici s poranením krku a drobnými popáleninami.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies