ROZHOVOR: Vyspovedali sme MMA zápasníka Roberta Kokyho!

NETKY.SK • 1 September 2023, 17:15 • 2 min
ROZHOVOR: Vyspovedali sme MMA zápasníka Roberta Kokyho!

BRATISLAVA - Robert Koky je pomerne nový MMA zápasník, ktorého sme však mohli vidieť vo viacerých zaujímavých zápasoch ako boxing (bare knuckle) s Pavlom Tajbošom či zápas s Vladimírom Štefanovičom v MAMMAL.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Roberta Kokyho sme do teraz mohli vidieť prostredníctvom eventu Králi ulice, kde vyhral v boxe s Antonom Babincom či so spomínaným Pavlom Tajbošom. Objavil sa aj v MAMMAL, kde vyhral s fighterom Tomášom Fuxom.

 

Koky mal značne problémové detstvo, za mreže sa dostal ešte pred dovŕšením plnoletosti. „Už ako 16-ročný som bol vo výkone trestu. Dostal som sedem rokov, odsedel som si štyri a pustili ma na slobodu, no spravil som ďalšie problémy. Pre peniaze som veľa riskoval,“ vrátil sa myšlienkami k náročnej minulosti.

Problémy s pašovaním kokaínu značne ovplyvnili jeho život. „Preniesol som tri kilá. Kokaín som mal nabalený v nádobách od šampónov. Cez prvú kontrolu som prešiel, avšak keď som šiel cez portugalský röntgen, tam to píplo. Prakticky som už nemusel ani nič povedať a šiel som sedieť,“ popisuje svoje problematické momenty zo života Robert Koky. Zo zlej situácie sa však dostal s pomocou Boha a aj pomocou športu.

 

 

Teraz Kokyho čaká náročný zápas s fighterom Václavom "Baba Jaga" Mikulášekom v rámci FABRIQ MMA 3, ktorý sa odohrá v Mestskej športovej hale v Trnave. To ako, sa Koky pripravuje na zápas a aké ma od neho očakávania sa môžete dozvedieť v našom rozhovore na začiatku článku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: MaxMMA, Tapology, Sherdog Foto: Kaocko
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies