Rodina Ivety Bartošovej na pohreb nepríde: Chcú, aby im Rychtář dal jej telo!

NETKY.SK • 2 Máj 2014, 16:07 • 2 min
Rodina Ivety Bartošovej na pohreb nepríde: Chcú, aby im Rychtář dal jej telo!

PRAHA - Syn, matka a súrodenci speváčky Ivety Bartošovej, ktorá skočila 29. mája pod vlak, sa nezúčastnia na jej pohrebe organizovanom jej manželom Josefom Rychtářom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Verejnú rozlúčku, ktorú pripravuje, označili za "dožinky pre bulvárne médiá". Želajú si, aby im Rychtář vydal jej telesné ostatky a rodina ju mohla pochovať v pokoji v rodnom Frenštáte pod Radhoštěm, v rodinnom hrobe, kde odpočíva jej otec, informovali dnes Novinky.cz.

 

Bartošovej syn Artur Štaidl (17), jej matka Svatava, brat Lumír a sestra-dvojča Ivana o tom informovali v spoločnom vyhlásení: "Pán Rychtář rozhodol o usporiadaní dožiniek pre bulvárne médiá, v ktorých chce hrať hlavnú úlohu on. Taká rozlúčka s milovanou osobou by však bola pre jej najbližších taká traumatizujúca a nedôstojná, že sa na nej nezúčastnia. Ak sa podarí zabrániť pánovi Rychtářovi v jeho odhodlaní nevydať rodine ostatky zosnulej, budú bez účasti médií uložené do rodinného hrobu v kruhu najbližších príbuzných," citovali ich vyhlásenie Novinky.cz.

 

Želanie rodiny podporujú jej priatelia a mnohí ďalší. Nepáči si im ani rozhodnutie manžela pochovať ju v Říčanoch. Rychtář chce pre svoju manželku Ivetu veľký verejný pohreb v pražskom krematóriu Strašnice, na ktorom sa s ňou budú môcť rozlúčiť fanúšikovia. Termín pohrebu zatiaľ nezverejnil.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies