Róbert Mazáň na odchode z Trenčína

NETKY.SK • 21 Január 2014, 10:15 • 2 min
Róbert Mazáň na odchode z Trenčína

TRENČÍN - Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Róbert Mazáň je na odchode z klubu najvyššej slovenskej súťaže AS Trenčín.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný ľavý obranca či stredopoliar odmietol predĺžiť zmluvu so svojím súčasným zamestnávateľom a vedenie ho preradilo do rezervného tímu.

"S klubom sme sa nedohodli na predĺžení kontraktu. Teraz sa rieši moja situácia a ja dúfam, že sa všetko uzavrie čo najskôr, aby som mal čistú hlavu. Vyzerá to tak, že v Trenčíne nezostanem. Láka ma zahraničie, chcem si vyskúšať niečo iné. Verím, že sa to podarí. Chcem to mať čo najskôr za sebou a zapojiť sa naplno do prípravy v novom pôsobisku," povedal Mazáň pre portál corgonliga.sk. 

Trenčianskemu odchovancovi tiež hrozí, že v prípade neúspešného hľadania nového klubu bude pol roka pôsobiť v klubovej juniorke. "To je tiež jedna z alternatív, asi najhoršia z možností. Ak by som zostal v Trenčíne, zrejme si v Corgoň lige už nezahrám a nevyzeralo by to so mnou ružovo," dodal Mazáň. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies