Riešenie od spoločnosti Neudoerfler dalo BearingPointu triezvy, účelovo orientovaný štýl

NETKY.SK • 20 Január 2018, 07:00 • 2 min
Riešenie od spoločnosti Neudoerfler dalo BearingPointu triezvy, účelovo orientovaný štýl

VIEDEŇ – Rakúsky výrobca kancelárskeho nábytku NEUDOERFLER sa už viac ako 70 rokov úspešne zaoberá plánovaním kancelárskych priestorov. Odborníci z tejto firmy klientovi poradia a vypracujú vždy optimálne riešenie – podľa jeho špecifických požiadaviek a nápadov.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Bez ohľadu na to, či zariaďuje kanceláriu s piatimi stolmi alebo koncernovú centrálu so 4 000 pracovnými miestami, NEUDOERFLER vždy ponúkne klientovi tie najlepšie riešenia. Výsledkom potom je, že zamestnanci v takýchto dobre ergonomicky a vizuálne vyriešených priestoroch podávajú lepšie výkony a aj návštevníci pozitívne vnímajú ich profesionálny dizajn.

 

To platí aj pre zariadenie priestorov konzultačnej spoločnosti BearingPoint v centre Viedne. BearingPoint je etablovaná európska spoločnosť pre manažérske a technologické poradenstvo. Je silno orientovaná na proaktívne riadenie zmien procesov u svojich klientov. Jej viedenská kancelária je teraz vybavená nábytkom, podporujúcim desk-sharing a najmodernejšie komunikačné aktivity, ktoré sa pri takomto biznisovom poradenstve využívajú. NEUDOERFLER  dodal pre BearingPoint napríklad elektricky výškovo nastaviteľné desksharingové pracovné stoly, skrine a skrinky, kompletné kuchyne či stolíky Motion Talk so stoličkami LaPalma Lem (ide o vyššie úzke stoly umožňujúce dynamickú pracovnú konverzáciu).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies