Reus je pripravený vrátiť sa po zranení do zostavy Dortmundu

NETKY.SK • 20 November 2014, 18:18 • 2 min
Reus je pripravený vrátiť sa po zranení do zostavy Dortmundu

BERLÍN - Marco Reus je pripravený po zranení členka vrátiť sa do zostavy nemeckého futbalového klubu Borussia Dortmund. Krídelník bude k dispozícii už v sobotňajšom bundesligovom dueli proti Paderbornu, uviedol kouč "žlto-čiernych" Jürgen Klopp.

slovakia

left justify in out

Reus sa zranil začiatkom novembra v zápase s Borussiou Mönchengladbach. Dvadsaťpäťročného futbalistu sprevádza v poslednom čase smola. Pre zranenie členka prišiel aj o majstrovstvá sveta v Brazílii, keď sa zranil v poslednom zápase pred šampionátom proti Arménsku. Nemci sa potom v Brazílii stali majstrami sveta.
     

Dortmundu bude cez víkend naďalej chýbať obranca Mats Hummels, ktorého členok ešte nie je fit. "Nejde to tak rýchlo, ako by sme chceli. Dúfame, že nám pomôže aspoň v stredu proti Arsenalu v Lige majstrov," cituje agentúra Reuters slová Kloppa, ktorého zverenci figurujú po veľmi zlom štarte do novej ligovej sezóny až na 15. mieste tabuľky. V Lige majstrov už ale majú istý postup zo skupiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies