Reggae spevák Gyptian vystúpi v Prahe

NETKY.SK • 10 September 2016, 10:28 • 2 min
Reggae spevák Gyptian vystúpi v Prahe

PRAHA - Jamajský spevák Gyptian sa tento mesiac premiérovo predstaví v Českej republike. Tridsaťdvaročný interpret vystúpi spoločne so svojou skupinou Royal Roots Band vo štvrtok 29. septembra v pražskom Lucerna Music Bare.

slovakia

left justify in out

Pôjde o prvé z troch vystúpení v rámci koncertnej série Pražský podzim, počas ktorej sa v českej metropole ukážu aj ďalší dvaja známi reggae interpreti. Ich mená však zatiaľ organizátori neprezradili.


Gyptian, vlastným menom Windel Beneto Edwards, pochádza z Kingstonu a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2004. Debutoval o dva roky neskôr albumom My Name Is Gyptian, po ktorom vydal štúdiovky I Can Feel Your Pain (2008), Hold You (2010) a Sex, Love & Reggae (2013). Medzi jeho najznámejšie skladby patria Hold You, Serious Time, Non Stop, Jiggle Jiggle a Wine Slow.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies