Redknappovi pomôže v QPR McClaren

NETKY.SK • 2 Júl 2013, 16:12 • 2 min
Redknappovi pomôže v QPR McClaren

LONDÝN - Anglický futbalový klub Queens Park Rangers bude mať po zostupe do druhej najvyššej súťaže trénerov, akých mu môže závidieť nejeden účastník Premier League. Harrymu Radknappovi, ktorý ešte vlani kandidoval na post trénera anglickej reprezentácie, bude pomáhať bývalý kouč národného tímu Steve McClaren.

slovakia

left justify in out

Úloha hviezdneho štábu je jasná - návrat medzi elitu. McClaren bol bez práce od februára tohto roku, keď sa skončila jeho druhá misia v holandskom FC Twente. Špekulovalo sa aj o tom, že by mal nahradiť pri národnom výbere do 21 rokov Stuarta Pearcea, ktorému nepredĺžili zmluvu.

"Som nadšený, že máme Steva na palube. Každý, kto sa len trochu rozumie futbalu, vie, aký je to špičkový tréner. Prinesie niečo nové a nezáleží na tom, ako dlho u nás zostane," pochvaľoval si Redknapp, ktorý momentálne robí radikálny rez kádrom, aby ušetril financie. Obranca Christopher Samba mieri späť do najvyššej ruskej súťaže, kde by si mal obliekať dres Anži Machačkala. Minulý týždeň opustil klub aj francúzsky útočník Djibril Cissé. Pred ním odišiel ďalší útočník Jay Boothroyd. Podľa The Sun si balia kufre aj francúzsky zakončovateľ Loic Rémy, anglický stredopoliar Joey Barton a brazílsky brankár Júlio César.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies