Redknapp pripravený, ak by Anelka opustil Chelsea

NETKY.SK • 1 December 2011, 14:54 • 2 min
Redknapp pripravený, ak by Anelka opustil Chelsea

Redknapp pripravený, ak by Anelka opustil Chelsea - Futbal LONDÝN - Tréner Tottenhamu Hotspurs, Harry Redknapp, priznal, že by mal záujem o útočníka Chelsea Londýn, Nicolasa Anelku. 32-ročný Anelka nenastupoval pravidelne na zápasy, odkedy sa kormidla Che

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Tréner Tottenhamu Hotspurs, Harry Redknapp, priznal, že by mal záujem o útočníka Chelsea Londýn, Nicolasa Anelku.

32-ročný Anelka nenastupoval pravidelne na zápasy, odkedy sa kormidla Chelsea ujal Andre Villas Boas a zdá sa, že opustí západný Londýn buď ešte v januári, alebo v lete budúceho roka, keď mu skončí zmluva.


Redknapp je tréner, ktorý dokáže z hráčov dostať maximum aj keď už majú najlepšie roky za sebou. Práve preto nevylúčil, že by o bývalú hviezdu Arsenalu a Realu Madrid mal záujem a povedal: "Vždy som ho mal rád. Myslím, že je to fantastický hráč, ale ešte som oficiálne nedal žiadnu ponuku a ani som ho nespomenul manažmentu klubu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies