Redfoo z LMFAO vydá v marci sólový album

NETKY.SK • 17 December 2015, 16:02 • 2 min
Redfoo z LMFAO vydá v marci sólový album

NEW YORK - Americký spevák, tanečník, producent, dídžej a rapper Redfoo, známy predovšetkým z formácie LMFAO, vydá 18. marca debutový sólový album Party Rock Mansion.

slovakia

left justify in out

Nahrávka, ktorej pracovný názov znel Where The Sun Goes Down, bude obsahovať trinásť skladieb a podieľali sa na nej aj spevák Stevie Wonder a duo Dimitri Vegas & Like Mike. Štyridsaťročný Redfoo nahrával novinku vo vlastnom losangeleskom štúdiu, po ktorom ju aj pomenoval.


Redfoo, vlastným menom Stefan Kendal Gordy, založil v roku 2006 spomínanú formáciu LMFAO, v ktorej pôsobí aj jeho synovec Sky Blu (Skyler Austen Gordy). Pôvodne sa volali Sexe Dude, no po intervencii babičky sa premenovali. V novembri 2008 podpísali zmluvu s vydavateľstvom Interscope a v júli 2009 vydali debutový album Party Rock so singlami I'm In Miami Bitch, La La La, Shots a Yes. V roku 2009 sa stala nielen v USA hitom skladba Let The Bass Kick In Miami Girl, pod ktorou je okrem nich podpísaný aj dídžej Chuckie. V roku 2010 si ich pozval na hosťovanie do skladby Gettin' Over You Francúz David Guetta.

 

Skutočný prelom však predstavovala až skladba Party Rock Anthem (feat. Lauren Bennett & GoonRock) z ich druhého štúdiového albumu Sorry For Party Rocking (2011). Na tento úspech nadviazali ďalšími singlami ako Sexy And I Know It a Sorry For Party Rocking. LMFAO v auguste 2012 vystúpili v Bratislave, no na koncerte zo zdravotných dôvodov chýbal SkyBlu. V septembri toho istého roku potom oznámili, že si chcú dať pauzu a venovať sa sólovým projektom.

 



Tracklist albumu Redfoo - Party Rock Mansion:
01 Keep Shining
02 Party Train
03 Too Much
04 Beach Cruisin’
05 Booty Man
06 Lights Out
07 So Lit
08 New Thang
09 Juicy Wiggle
10 Good Things Happen When Ya Drunk
11 Where The Sun Goes f. Stevie Wonder
12 Meet Her At Tomorrow
13 Maybe



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies