Raúl a McManaman veria v 10. titul Realu Madrid

NETKY.SK • 24 Máj 2014, 15:49 • 2 min
Raúl a McManaman veria v 10. titul Realu Madrid

LISABON - Dvojica niekdajších hráčov španielskeho futbalového klubu Real Madrid Raúl González a Steve McManaman je pred sobotňajším finále Ligy majstrov proti Atléticu Madrid presvedčená, že titul získa ich bývalý zamestnávateľ.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že Real prežíva skutočne dobrú sezónu. Hráči sú doslova hladní po zisku jubilejného zisku titulu v LM. Sme veľmi blízko a verím, že titul sa vráti späť na Štadión Santiaga Bernabéua. Je to už 12 rokov odvtedy, čo hral Real naposledy vo finále, ide o záverečný zápas sezóny. Myslím si, že hráči dobre vedia, čo majú urobiť vo finále, aby zvíťazili. Oba tímy na ceste do rozhodujúceho súboja porazili veľké mužstvá a to, že obidva kluby sú z Madridu, dodáva súboju špecifický náboj," vyhlásil rekordér Realu v počte odohraných zápasov (741) aj počte strelených gólov (323) Raúl. Zaujímavosťou je skutočnosť, že tento Španiel ako 13-ročný skúšal šťastie práve v konkurenčnom Atléticu. Po tom, ako sa vtedajší prezident Jesús Gil rozhodol v rámci šetrenia zrušiť Raúlov žiacky tím, prešiel talentovaný útočník do mládežníckej akadémie "bieleho baletu" La Fabrica.

 

Podobný názor na sobotňajšie finále ako Raúl zastáva aj jeho spoluhráč z rokov 1999 - 2003 Steve McManaman. "Samozrejme, že si želám, aby to vyhral Real. Bude to ťažký zápas, ale náročné to bude aj pre Atlético. Myslím si, že rozhodnú väčšie skúsenosti hráčov Realu," vyhlásil Angličan, ktorý si myslí, že najdôležitejšie z pohľadu ofenzívy bude výkon tria Luka Modrič, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale: "Luka má úžasnú sezónu. Gareth strelil v prvom roku za Real 20 gólov. Keď je zdravý, predvádza neuveriteľné veci. Cristiano je zas najlepší na svete."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies