Rappera Wiz Khalifu zatkli za držbu marihuany

NETKY.SK • 26 Máj 2014, 09:44 • 2 min
Rappera Wiz Khalifu zatkli za držbu marihuany

LOS ANGELES - Amerického rappera Wiz Khalifu zatkli v nedeľu na letisku v texaskom meste El Paso po tom, čo v jeho batožine objavili marihuanu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný rapper bol v El Pase na Neon Desert Music Festivale, pričom po jeho skončení chcel odletieť do Dallasu. Wiz Khalifa o svojom zatknutí informoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, pričom priamo z vyšetrovacej väzby zverejnil aj niekoľko fotografií. "Chcem vydať mixtape 28 Grams, ale zatkli ma. Hneď ako sa dostanem von, tak bude vonku aj mixtape. Snažia sa zistiť, koľko gramov som u seba mal. Ironické," napísal rapper, ktorého krátko po zatknutí prepustili. Následne vydal aj spomínaný mixtape.

 

Wiz Khalifa, vlastným menom Cameron Jibril Thomaz, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2005. Debutoval o rok neskôr nezávislým albumom Show And Prove, po ktorom nasledovala nahrávka Deal Or No Deal (2009). Preslávil sa však až hitom Black And Yellow, ktorý sa nachádza na albume Rolling Papers (2011). Okrem toho má na konte album Mac & Devin Go To High School, ktorý nahral so Snoop Doggom, a štúdiovku O.N.I.F.C. (2012). V súčasnosti pripravuje nový album Blacc Hollywood. Rapper z Pittsburghu získal štyri nominácie na Grammy a dve na MTV Europe Music Awards. Vlani v júli sa oženil s modelkou Amber Rose, ktorá mu vo februári 2013 porodila syna Sebastiana. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies