Rapové duo Armand Hammer z New Yorku ohlasuje nový album so sprievodným singlom "Trauma Mic"

NETKY.SK • 3 August 2023, 11:48 • 2 min
Rapové duo Armand Hammer z New Yorku ohlasuje nový album so sprievodným singlom "Trauma Mic"

NEW YORK - Rapové duo Armand Hammer z New Yorku, pozostávajúce z raperov billy woods a ELUCID vydáva album "We Buy Diabetic Test Strips" už 29. septembra. Nedávno z neho vydali prvý single s názvom "Trauma Mic", na ktorom je nemenej známy raper z amerického Ohio - Pink Siifu.

slovakia

left justify in out

Armand Hammer, rapové duo pozostávajúce z raperov billy woods a ELUCID, oficiálne oznámili svoj ôsmy štúdiový album. Po ich obľúbenom kultovom albume Haram z roku 2021, produkovanom prominentným producentom The Alchemist, vydávajú 29. septambra prostredníctvom Possum Records album s názvom "The We Buy Diabetic Test Strips".

 

"Tento druh reverzného inžinierstva talentovaných hráčov, ktorí sa prvýkrát stretli v štúdiu na jammovaní na prednahraté beaty pred delením na nové smery," povedal raper ELUCID v tlačovom vyhlásení. "Byť v miestnosti a v tichosti sledovať štyroch ľudí, ako sa potácajú okolo zvukových svetov toho druhého predtým, ako sa konečne uchytia do pevného rytmu bol pre mňa jasný a zjavný kúzelný moment," dodal ELUCID

 

 

Včera (2. augusta) vydali hlavný singel k projektu s názvom "Trauma Mic", kde sa objavil aj raper Pink Siifu a produkoval ho DJ Haram.


Počnúc októbrom, Armand Hammer sa vydáva na 29-dňové svetové turné so svojim novovyhláseným projektom. Duo okrem toho, že zasiahne mestá v USA, navštívi aj európske metropoly ako Londýn, Berlín a Paríž.

 

Pozrite si oficiálne hudobné video "Trauma Mic", ktoré je v dispozícii už na všetkých platformách. A keď sa prescrollujete na spodok článku, môžete si pozrieť ako cover či tracklist k pripravovanému albumu "We Buy Diabetic Test Strips" , tak aj všetky nadchádzajúce dátumy svetového turné Armand Hammer.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Pitchfork, The Fader, Wikipedia Foto: The Q
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies