Radwanská po vytriezvení: Komu sa to nestalo?

NETKY.SK • 1 December 2015, 18:25 • 2 min
Radwanská po vytriezvení: Komu sa to nestalo?

VARŠAVA - Hoďte kameňom, verejne vyzvala poľská tenistka Urszula Radwanská, ktorá to v noci zo soboty na nedeľu zjavne prehnala s konzumáciou na varšavskej oslave 30. narodením Dawida Celta, priateľa svojej staršej sestry Agnieszky, a v nemohúcom stave sa stala ľahkou korisťou paparazzov.

slovakia

left justify in out

"Drahí moji, po tej sobotňajšej noci sa mám skvele, čo oznamujem, keďže ste sa mnohí pýtali... Chcem zároveň pozdraviť všetkých, ktorým sa také čosi nikdy nestalo a robia z toho správy na prvé strany novín... Ja sa len teším, že mám takého silného chlapa, ktorý sa zachoval ako hrdina," s nadhľadom uviedla 24-ročná 94. hráčka svetového rebríčka U. Radwanská prostredníctvom oficiálnej facebookovej prezentácie a pripojila ironizujúcu supermanovskú kresbu.

 



Tenistku vyniesol z podniku na rúk jej priateľ Piotr Gadomski a staral sa o ňu, kým sa spoločnosti nadránom podarilo zohnať taxík. Na sérii fotografií si zgustli viaceré poľské i zahraničné médiá.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies