Psychadelické VIDEO Takto vyzerá svet očami človeka po požití LSD

NETKY.SK • 6 Marec 2017, 15:57 • 2 min
Psychadelické VIDEO Takto vyzerá svet očami človeka po požití LSD

LONDÝN - Pre tých z nás, ktorí neužívajú narkotiká a nechápu užívateľov drog, prečo to robia a čo z toho vlastne majú, je tu krátke video, ktoré nás k nim môže trochu priblížiť.

slovakia

left justify in out

V dnešnej dobe máme šikovné počítačové programy, ľudí s rôznymi skúsenosťami a v neposlednom rade internet. Vďaka spojeniu týchto elementov sa jednému mladému mužovi menom Mike podarilo vytvoriť video, v ktorom verejnosti ukázal, ako vyzerá svet, potom čo užije drogu.

 

Video na youtubovom kanáli údajne znázorňuje vernú imitáciu halucinácií pod vplyvom LSD alebo lysohlávok.

 

Vo videu sú snímané predmety z bežnej domácnosti, ako napríklad postel so vzorovanou dekou. S „efektom LSD“ sa však obrazce aj farby na deke menia. To isté sa deje aj s časťami ľudského tela či stromami v prírode.

 

 

Samozrejme ide iba o vizuálne efekty, bez pocitu eufórie, ktorá je súčasťou LSD.

 

Aj keď sa tieto výjavy môžu zdať na prvý pohľad zaujímavé, treba si zachovať chladnú hlavu a odstup od tejto látky. Sú totiž prípady, kedy sa ľudia po veľkom množstve LSD zbláznili.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies