Prípravný zápas AC Miláno zrušili pre rasistické prejavy fanúšikov

NETKY.SK • 4 Január 2013, 14:25 • 2 min
Prípravný zápas AC Miláno zrušili pre rasistické prejavy fanúšikov

Prípravný zápas AC Miláno zrušili pre rasistické prejavy fanúšikov - Futbal Prípravný zápas medzi talianskymi futbalovými klubmi AC Miláno a Pro Patria prerušili a následne ukončili pre rasistické prejavy fanúšikov. Fanúšikovia privinčného klubu totiž opa

slovakia

left justify in out

imgPrípravný zápas medzi talianskymi futbalovými klubmi AC Miláno a Pro Patria prerušili a následne ukončili pre rasistické prejavy fanúšikov.

Fanúšikovia privinčného klubu totiž opakovane pokrikovali rasistické heslá na niekoľkých hráčov AC, pričom nepomohlo ani upozornenie od hlásateľa. Ako informovala agentúra AP, cieľom chuligánov mali byť Kevin-Prince Boateng, Urby Emanuelson, Sulley Muntari a M'Baye Niang.

Videá zverejnené na youtube ukázali ako po asi polhodine hry pri šestnástke Pro Paerie Boateng prerušil akciu po hanlivých pokrikoch fanúšikov, chytil loptu a kopol ju smerom na tribúnu, odhodil dres a zišiel z ihriska. Vzápätí ho nasledovali aj jeho spoluhráči.

"Odísť z ihriska bola správna voľba, keď musíte čeliť niečomu takémuto. Musíme už zastaviť takéto necivilizované gestá a správanie. Taliansko sa musí zlepšiť a stať sa viac vzdelané a inteligentné. Musíme sa poučiť z tejto skúsenosti," povedal po súboji tréner 7-násobného európskeho šampióna Massimiliano Allegri.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies