Premiér: Všetky relevantné bezpečnostné zložky SR sú v pohotovosti

NETKY.SK • 14 November 2015, 10:12 • 2 min
Premiér: Všetky relevantné bezpečnostné zložky SR sú v pohotovosti

BRATISLAVA – Bezpečnostná rada štátu sa dnes zíde na mimoriadnom zasadnutí. V súvislosti s teroristickými útokmi v Paríži ju zvolal premiér Robert Fico (Smer-SD).

slovakia

left justify in out

„Všetky relevantné bezpečnostné zložky sú v pohotovosti,“ tlmočila slová predsedu vlády jeho hovorkyňa Beatrice Szabóová. Bezpečnostná rada zasadne o 11.00 h, ešte predtým bude na situáciu reagovať premiér s ministrom obrany Martinom Glváčom (Smer-SD). Ich brífing sa uskutoční o 10.30 h pred ministerstvom obrany.

 

„Polícia prijala preventívne bezpečnostné opatrenia,“ informoval TASR prezident Policajného zboru SR Tibor Gašpar. „Bezpečnostná situácia na území Slovenska sa od polnoci nijakým zásadným spôsobom nezmenila," doplnil.

 

Pri koordinovaných teroristických útokoch v Paríži bolo v noci nadnes zabitých najmenej 150 ľudí a ďalších približne 200 osôb utrpelo zranenia, z toho 80 vážne. Išlo o teroristický útok s doposiaľ najväčším počtom obetí na životoch, k akému kedy došlo vo francúzskom hlavnom meste.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies