Premávku v Bratislave a okolí komplikujú v pondelok ráno kolóny

NETKY.SK • 11 September 2023, 09:45 • 2 min
Premávku v Bratislave a okolí komplikujú v pondelok ráno kolóny

BRATISLAVA - Doprava v Bratislave a okolí sa v pondelok ráno mierne komplikuje. Na viacerých miestach sa tvoria kolóny, hlásená je aj nehoda, informovali Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

slovakia

left justify in out

Nehoda je hlásená na starej Seneckej ceste pri Zlatých Pieskoch smerom do centra mesta, vodiči sa zdržia krátko. Tiež je nehoda v Rovinke smerom do Bratislavy, blokovaný je jeden pruh a hlásené zdržanie je na desať minút.

 

Pre kolóny na diaľnici D2 v Mlynskej doline Národná diaľničná spoločnosť znižuje rýchlosť v tuneli Sitina v smere z Lamača do Mlynskej doliny. Zároveň je hlásené zdržanie do 15 minút na diaľnici D2 zo smeru Lozorno - Stupava - Lamač.

 

Vodiči si tiež postoja do 30 minút na diaľnici D1 v smere Zlaté Piesky - Prístavný most - Petržalka. Do desať minút si počkajú na Račianskej ulici v smere do centra hlavného mesta.


Rovnako 15-minútové kolóny sú aj v smere Dunajská Lužná - Rovinka, Malinovo - Most pri Bratislave a Bernolákovo - Ivanka pri Dunaji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: Nový Čas
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies