Pre Limp Bizkit rezervovali v Bratislave celé poschodie hotela

NETKY.SK • 14 Máj 2015, 14:03 • 2 min
Pre Limp Bizkit rezervovali v Bratislave celé poschodie hotela

BRATISLAVA - Pre členov americkej nu metalovej formácie Limp Bizkit, ktorí 9. júna vystúpia v bratislavskej v Aegon aréne Národného tenisového centra (NTC), rezervovali organizátori koncertu celé poschodie hotela na nábreží Dunaja.

slovakia

left justify in out

Hudobníkom tak chcú zabezpečiť maximálne pohodlie a prvotriedne služby počas ich pobytu na Slovensku. Okrem ubytovania bude mať kapela k dispozícii vstup do bazéna a sauny či celodenné občerstvenie v privátnom salóniku hotela.

 

“Na naše prekvapenie nie sú v ich požiadavkách žiadne extrémnosti. Skupina chce štandardné veci, a to v rámci raňajok, obedov aj večerí. Prezradili, že z polievok majú najradšej šošovicovú a po obede si radi dajú čipsy, cookies alebo zmrzlinu. Pri pohľade na ich jedálniček to vyzerá skôr na detskú oslavu ako na menu rockovej kapely,“ povedal za organizátorov Ján Papač s tým, že hudobníci chcú mať v šatni okrem iného aj dve balenia detského oleja. "Nebudeme zisťovať, či je to pre niekoho konkrétneho alebo pre celú kapelu,” dodal. 

 

Limp Bizkit sa v Bratislave predstavia v zložení Fred Durst (spev a rap), Sam River (basgitara), John Otto (bicie), Wes Borland (gitara) a koncertný člen Franko Carino (sample a sprievodné vokály). Predskokanom bude slovenská alternatívno-metalová kapela Rust2Dust, s ktorou vystúpi rapper Zverina. Brány Aegon arény otvoria o 18:00, predkapela začne hrať o 19:00 a Limp Bizkit o 20:00. Po koncerte je naplánovaná oficiálna afterpárty v klube Loft! na Továrenskej ulici. Vstupenky na koncert sú v predaji v sieti Ticketportal v cene od 45 až 59 eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies