Potkany mi zničili auto, tvrdí Angličanka

NETKY.SK • 25 Január 2013, 08:15 • 2 min
Potkany mi zničili auto, tvrdí Angličanka

Potkany mi zničili auto, tvrdí Angličanka - Zaujímavosti Jill Delaney z anglického Kentfordu po návrate z dovolenky zistila, že potkany spôsobili škody na jej päťročnom aute. Hlodavce údajne prehrýzli elektrické drôty a roztrhali gumu na pedáloch.

slovakia

left justify in out

img

Jill Delaney z anglického Kentfordu po návrate z dovolenky zistila, že potkany spôsobili škody na jej päťročnom aute. Hlodavce údajne prehrýzli elektrické drôty a roztrhali gumu na pedáloch. "Keď som sa vrátila domov, pokúšala som sa odomknúť dvere auta, ale nešlo to. Potom som si všimla poškodené pedále a všade bol potkaní trus. Ten ja dokážem rozoznať," vysvetlila majiteľka vozidla.

Auto prišiel preskúmať deratizátor. "Očakával som, že takéto škody spôsobia myši alebo veveričky. Nepodobá sa to na niečo, čo robia potkany," vysvetlil Robert Wiley, ktorý pracuje ako deratizátor už viac ako 70 rokov. Majiteľka vozidla je však aj napriek tomu presvedčená, že na vine sú potkany. Poisťovacia spoločnosť, ktorá sa postarala o opravu, vyčíslila spôsobené škody na 1 200 libier (v prepočte približne 1 400 eur). 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies