Posledná rozlúčka so zosnulými hasičmi bude v utorok

NETKY.SK • 13 Máj 2017, 08:18 • 2 min
Posledná rozlúčka so zosnulými hasičmi bude v utorok

PREŠOV – Posledná rozlúčka so zosnulými príslušníkmi Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove Radoslavom Lackom a Petrom Toďorom bude v utorok 16. mája o 11.00 h na Okresnom riaditeľstve HaZZ na Požiarnickej ulici v Prešove. TASR to potvrdil hovorca prešovských hasičov Peter Kovalík.

slovakia

left justify in out

Z areálu požiarnej stanice sa sprievod vydá na smútočný obrad do prešovskej konkatedrály sv. Mikuláša. Zosnulého Petra Toďora potom pochovajú v Uzovciach. Radoslav Lacko bude mať pohreb v Prešove na hlavnom cintoríne o deň neskôr, 17. mája o 13.00 h.

 

Obidvaja hasiči tragicky zahynuli 10. mája pri výkone štátnej služby po páde policajného vrtuľníka pri nácviku evakuácie osôb z nebezpečného prostredia. Radoslav Lacko zastával post riaditeľa Okresného riaditeľstva HaZZ v Prešove. Peter Toďor bol veliteľom družstva – technikom špecialistom.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies