Polícia obvinila dvoch mužov z výroby drog

NETKY.SK • 23 September 2016, 15:59 • 2 min
Polícia obvinila dvoch mužov z výroby drog

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ kriminálnej polície dnes obvinil 28-ročného muža z Gbelov a 21-ročného muža zo Šaštína-Stráží pre zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

slovakia

left justify in out

Zároveň spracoval podnet pre prokurátora na väzobné stíhanie obvinených. Informovala o tom trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.


Policajti spolu s colníkmi v stredu podvečer zadržali muža podozrivého z drogovej trestnej činnosti. Na zastavenie 28-ročného vodiča museli vystreliť niekoľko výstrelov, poškodil im služobné autá a vo svojom vozidle mal 15-ročnú priateľku. Pri prehliadke auta našli aj bielu kryštalickú látku. Pri zásahu nebol nikto zranený. Policajti následne vykonali aj domovú prehliadku v rodinnom dome v Šaštíne-Strážach, pri ktorej zadržali ďalšieho podozrivého 21-ročného muža. Trestná sadzba je v tomto prípade 10 až 15 rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies