Polícia hľadá svedkov útoku na muža na Gagarinovej ulici

NETKY.SK • 4 Máj 2013, 12:30 • 2 min
Polícia hľadá svedkov útoku na muža na Gagarinovej ulici

BRATISLAVA - Polícia pátra po dvoch páchateľoch, ktorí ešte 24. apríla v Bratislave na Gagarinovej ulici napadli 39-ročného Bratislavčana. Muža zbili a spôsobili mu najmä poranenia tváre, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie.

slovakia

left justify in out

Napadnutý muž išiel na svojom aute Peugeot 308 v smere do centra Bratislavy. V blízkosti zjazdovej vetvy Ružinov sa zozadu začalo k jeho autu približovať čierne úžitkové vozidlo neznámeho typu a evidenčného čísla. Jeho vodič začal poškodeného obmedzovať v jazde a pokúšal sa ho z vozovky vytlačiť.

Na Gagarinovej ulici, v blízkosti čerpacej stanice, obe vozidlá zastali. Poškodený aj druhý vodič vystúpili z áut a pohádali sa. Počas konfliktu medzi mužmi zastalo v pravom jazdnom pruhu podobné úžitkové motorové vozidlo zlatej farby, taktiež presne nezisteného typu a evidenčného čísla. Aj jeho vodič vystúpil a spolu fyzicky napadli 39-ročného Bratislavčana.

Polícia žiada svedkov tohto incidentu, aby sa prihlásili a pomohli ho objasniť. Akékoľvek informácie, ktoré by prispeli k identifikovaniu vozidiel alebo osôb páchateľov môžu oznámiť na telefónnom čísle 09610/32 155, na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Polícia po mužoch pátra v súvislosti so spáchaním trestného činu výtržníctva a trestného činu ublíženia na zdraví, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies