Pohoda v penzióne ako vo vlastnej obývačke

NETKY.SK • 14 September 2018, 09:00 • 2 min
Pohoda v penzióne ako vo vlastnej obývačke

Medzi penziónmi a hotelmi je niekoľko zásadných rozdielov. Náročnejšia klientela a business pracovníci preferujú hotely, kde nájdu očakávaný luxus.

slovakia

left justify in out

Na druhej strane, ľudia, ktorí nie sú tak zaťažení na peniaze a luxus, preferujú skôr penzióny. Veľkým rozdielom je atmosféra – kým v hoteli je strojená a čisto profesionálna, v penzióne oveľa viac osobná a rodinná. Aj preto zamilované páry či rodiny vyhľadávajú čoraz viac penzióny, kde nájdu pohodovú a ľudskú atmosféru. 

 

Pekné penzióny v lone prírody

 

Ideálnym typom na výlety je východné Slovensko, konkrétne oblasť Zamaguria a Bardejova. Prečo práve tento región? Východ našej krajiny stále nie je tak turisticky presýtený a zahltený, preto to tam nie je „hlava na hlave“ a dokážete si užiť aj trochu voľného priestoru. Potom sú tu prírodné krásy a perfektné kúpele, ako napríklad tie v meste Bardejov. Na internete si pohodlne nájdete pekný penzión v Bardejove, ktorý splní očakávania či už z hľadiska kvality ubytovania, alebo vytvorenej atmosféry. 

 

V penzióne ako doma

 

voľbou pre rodiny sú penzióny, ktoré ponúkajú väčšie apartmány. Takéto apartmány, to je doslova pocit ako v našej obývačke, povedia si spokojní hostia penziónov. Práve toto je veľkým plusom v prospech penziónov. Mínus na strane luxusu a plus na strane atmosféry dodávajú ubytovaniu punc domova. Ak sa k tomu pridá krásna príroda naokolo, máte výborný základ na rodinnú dovolenku. 

 

Terasy pre milovníkov čerstvého vzduchu

 

Pri výbere penziónu určite pozerajte aj na to, či vaša izba ponúka balkón, respektíve terasu. Nemyslíme len na fajčiarov, ale aj na ľudí, ktorí si večer skrátka radi vychutnajú pekný výhľad a najmä čerstvý vzduch. Penzióny, kde sú k dispozícii terasy s pekným výhľadom, si automaticky získavajú väčšiu popularitu a obľubu medzi zákazníkmi a zvedavými turistami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies