Podviedla svojho priateľa, potom sa obesila

NETKY.SK • 27 Január 2018, 13:14 • 2 min
Podviedla svojho  priateľa, potom sa obesila

Kráske bolo ešte len sedemnásť a už sa rozhodla ukončiť svoj život. Nezniesla, že priateľ, ktorého podviedla, ju nechce späť, zvlášť, keď vedela, že sa o nevere dozvedel jej chybou. Na Snapchatu mu totiž poslala správu určenú kamarátke. A práve tam sa priznáva k nevere. Dievča sa v zložitej životnej situácii rozhodla spáchať samovraždu. Pred ňou však ešte svojmu priateľovi niečo odkázala. Informoval o tom portál extra.cz.

slovakia

left justify in out

Sedemnásťročná Charlotte Guy bola obyčajná teenagerka z Anglicka, ktorá chodila s Jackom Hurstom (20). Urobila však osudovú chybu, keď sa rozhodla vyspať s niekým iným.

 

Na Snapchatu potom poslala kamarátke správu, v ktorej sa k tomu priznáva. "Vyspala som sa s iným," písala jej. Omylom to však poslala svojmu priateľovi.

 

Následne mu napísala: "Milujem ťa, ale vedieť, že ma teraz nenávidíš, je na mňa moc." Charlie, ako jej hovorili, usúdila, že jej Jack nikdy neodpustí, a tak sa rozhodla zabiť sa.

 

Jack Hurst bol tiež jediný, kto mohol plán svojej priateľky tušiť. Práve jemu sa ozvala tesne pred tým, než sa rozhodla spáchať samovraždu. Chcela sa s ním zjavne ešte rozlúčiť.

 

"Zbohom. Prosím, odpusť mi," bola posledná správa, čo Jack dostal. Mladík zavolal políciu, ale Charlotte už nebolo pomoci. Našli ju obesenú na jednom zo stromov v neďalekom lese. Dievča pred samovraždou zrejme konzumovalo alkohol.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies