Podľa Graňáka je Znaroks skvelý motivátor

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 07:29 • 2 min
Podľa Graňáka je Znaroks skvelý motivátor

OSTRAVA - Po zatiaľ najlepšom výkone na 79. majstrovstvách sveta v Česku sa slovenskej hokejovej reprezentácii podarilo v nedeľu večer uhrať proti úradujúcim svetovým šampiónom Rusom bod za prehru 2:3 po predĺžení.

slovakia

left justify in out

Hráči spod Tatier síce boli väčšiu časť duelu pod tlakom súpera, no s pribúdajúcim časom sa im podarilo vyrovnať hru. „Bol to veľmi náročný zápas, zatiaľ asi najťažší na turnaji. Rusi sú veľmi silní ofenzívne a je ťažké hrať od úvodu pod tlakom. Čím dlhšie sa človek dokáže udržať u nich v pásme, tým lepšie. Zborná nerada hrá v obrane, keďže najmä v útoku má veľmi šikovné individuality. Postupne sme sa zlepšovali a hlavne posledná tretina bola z našej strany o dosť lepšia ako začiatok,“ povedal po súboji obranca Dominik Graňák.


Skúsený obranca v minulosti pôsobil aj v Rusku a na klubovej úrovni ho viedol súčasný kouč zbornej Oleg Znaroks. Veľmi ťažko sa Graňákovi hodnotilo, či spomenutý tréner vtisol reprezentačnému mužstvu svoju typickú pečať. „Nikdy som totiž nehral proti nemu. Jeho silná stránka je najmä to, že vie mužstvo namotivovať v každej situácii. Rusi by boli aj bez neho dosť sebavedomí, no on dokáže každého presvedčiť o tom, že v danom okamihu je najlepší a hrá v najkvalitnejšom mužstve, aké existuje,“ dodal slovenský bek.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies