Počet potvrdených obetí zosuvu pôdy v štáte Washington stúpol na 21

NETKY.SK • 31 Marec 2014, 09:05 • 2 min
Počet potvrdených obetí zosuvu pôdy v štáte Washington stúpol na 21

ARLINGTON - Z 18 na 21 stúpol počet obetí mohutného zosuvu pôdy, ku ktorému došlo 22. marca neďaleko mesta Oso v americkom štáte Washington. Z nájdených tiel sa 15 podarilo identifikovať, šesť identifikácia ešte čaká, informovala v noci nadnes agentúra DPA s odvolaním sa na tlačovú správu súdneho lekára okresu Snohomish.

slovakia

left justify in out

Vďaka ustávajúcemu dažďu sa mohli opäť zintenzívniť záchranné práce, na ktorých sa zúčastňuje 620 ľudí, vrátane 160 dobrovoľníkov. 
      

Na zozname nezvestných stále zostáva približne 30 ľudí. Ich počet sa neustále znižuje - ešte v piatok ich úrady evidovali 90.
      

Gigantická masa blata, stromov a skál sa po predchádzajúcich výdatných dažďoch zosunula na štátnu cestu 530 vo vzdialenosti 90 kilometrov severne od mesta Seattle. Zosuv zablokoval aj miestnu rieku, ktorá spôsobila záplavy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies