Po minulotýždňovej nehode Tatry zostal v nemocnici už len jeden vojak

NETKY.SK • 25 Máj 2017, 08:26 • 2 min
Po minulotýždňovej  nehode Tatry zostal v nemocnici už len jeden vojak

BRATISLAVA - Po minulotýždňovej dopravnej nehode vojenskej Tatry neďaleko útvaru Močiar (okr. Banská Štiavnica) zostal v nemocnici už len jeden vojak.

slovakia

left justify in out

Ostatní boli prepustení do domáceho liečenia, informovala agentúru SITA hovorkyňa ministerstva obrany Danka Capáková. Skupina 19 vojakov sa viezla na korbe Tatry, vracali sa z odbornej prípravy. Zranili sa 17-ti, v prípade šiestich išlo o ťažké zranenia.

Vodič na lesnej ceste sa pri prechádzaní miernej pravotočivej zákruty v smere jeho jazdy vyhýbal pri ľavom okraji cesty stojacemu cyklistovi. Pravým kolesom pritom vyšiel mimo cestu, na šikmom brehu auto stiahlo a prevrátilo sa na pravý bok do miestneho potoka, uviedla minulý týždeň k nehode banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Vyšetrovateľ v Žiari nad Hronom už začal trestné stíhanie pre zločin všeobecného ohrozenia. Do vyšetrovania dopravnej nehody pribrali aj znalca z odboru cestnej dopravy, spolupracuje s Vojenskou políciou. Faltániová potvrdila, že vyšetrovateľ v súčasnosti čaká na znalecké posudky. Udalosťou sa zaoberá aj komisia náčelníka Generálneho štábu OS SR.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies