Piqué hlási návrat do zostavy FC Barcelona

NETKY.SK • 9 November 2016, 11:37 • 2 min
Piqué hlási návrat do zostavy FC Barcelona

BARCELONA - Pre problémy s pravým členkom vynechal obranca Gerard Piqué už päť súťažných stretnutí katalánskeho futbalového klubu FC Barcelona, no 29-ročný stopér hlási návrat do zostavy svojho mužstva.

slovakia

left justify in out

Nastúpiť by mal už v nedeľu v súboji La Ligy proti Málage. Skúsený zadák si v októbrovom domácom zápase skupinovej fázy Ligy majstrov proti Manchestru City (4:0) natiahol väzy pravého členka. Okrem troch ligových stretnutí a odvety s anglickými "The Citizens" absentoval Piqué aj v meraní síl o Katalánsky superpohár proti Espanyolu Barcelona (0:1). "Som späť", napísal Piqué na mikroblogovacej sieti Twitter a pripojil aj fotografie z tréningu.

 

Okrem Gerarda Piquého doteraz pauzovali pre zdravotné problémy aj ďalší členovia defenzívy FC Barcelona - Jordi Alba (stehenný sval ľavej nohy) či Jérémy Mathieu (zranenie pravej nohy). Ani jeden z nich by nemal prísť o prestížne El Clásico proti Realu Madrid v sobotu 3. decembra. To však hrozí kapitánovi Kataláncov Andrésovi Iniestovi, ktorého od duelu proti Valencii trápi koleno.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies