Piešťanskú defenzívu posilnil Čech Kotaška

NETKY.SK • 10 November 2014, 15:42 • 2 min
Piešťanskú defenzívu posilnil Čech Kotaška

PIEŠŤANY - Do kádra extraligového hokejového tímu ŠHK 37 Piešťany pribudol skúsený český obranca Ivo Kotaška. Tridsaťštyriročný pravák sa pripojil k tímu "havranov" po reprezentačnej prestávke a v klube by mal pôsobiť do konca sezóny.

slovakia

left justify in out

Kotaška naposledy pôsobil v prvoligovom Havlíčkovom Brode, no dlhé roky hrával v extraligových Českých Budějoviciach či Znojme. Nová akvizícia by mala nastúpiť v drese Piešťan už v stredu proti Košiciam. "Angažmán sa zrodil cez trénera Jardu Brabca, ktorý sa pozná s pánom Laiferom. Ten ma spolu s prezidentom Lušňákom kontaktoval, dohodli sme sa na podmienkach a som tu. Viem, že Piešťany inkasovali veľa gólov, tak sa hlavne budem snažiť pomôcť v obrane. Rád by som prispel svojimi skúsenosťami k dobrým výsledkom," uviedol Kotaška pre internetovú stránku ŠHK 37.

 

Český bek, ktorý v minulosti hral aj v poľskej lige, sa chce najskôr na novom pôsobisku adaptovať a spoznať spoluhráčov. "Slovenskú extraligu som po očku sledoval. Vedel som, že je tu mladý kolektív a že Piešťany dostávali veľa gólov, na druhej strane ich však aj dosť dávali, čo je fajn. Takže, dúfam, že k niečomu aj ja prispejem," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies