Piešťanská jeseň bude plná podujatí

NETKY.SK • 4 Október 2023, 13:30 • 2 min
Piešťanská jeseň  bude plná  podujatí

V októbri sa začína jesenná sezóna obľúbených zážitkových prehliadok Piešťany podľa Wintera, počas ktorých ožíva v slúchadlách aj pred očami účastníkov prehliadky príbeh nezlomného podnikateľa Ľudovíta Wintera, zakladateľa a zveľaďovateľa piešťanských kúpeľov aj mesta Piešťany.

slovakia

left justify in out

„Október bude posledným mesiacom výstavy diel Alfonsa Muchu s názvom Kvetinové svety,“ upozorňuje výkonná riaditeľka Rezortu Piešťany Tatiana Nevolná. „Končí sa aj sezóna splavov Váhu, no Piešťany zároveň ponúknu mnoho iných podujatí, na ktoré návštevníkov nášho regiónu srdečne pozývam. Októbrový program je taký bohatý, že nie je možné vymenovať všetky akcie, preto odporúčam sledovať kalendár podujatí na našej webovej stránke.“
Dom umenia aj Elektrárňa Piešťany opäť predstavia svoje priestory počas komentovaných prehliadok. Hudobná reštaurácia La Musica pozýva na ďalšiu sériu koncertov, Piešťany ponúknu v októbri aj množstvo pekných podujatí pre deti.

V októbri si na svoje prídu aj priaznivci športu. V Piešťanoch sa bude konať napríklad GRAND PRIX SLOVAKIA, pohárová súťaž mužov a žien vo fitness a kulturistike.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Vinceová
Zdroj: web Piešťany, Foto: wikipédia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies