Peter Sagan ďakuje a verí v napredovanie

NETKY.SK • 8 August 2014, 17:37 • 2 min
Peter Sagan ďakuje a verí v napredovanie

BRATISLAVA - Slovenský cyklista Peter Sagan ďakuje všetkým, ktorí mu pomáhali počas päťročného pôsobenia v tíme Cannondale, resp. predtým Liquigas.

slovakia

left justify in out

Zároveň sa veľmi teší z výziev, ktoré mu ponúka nový kontrakt s tímom Tinkoff-Saxo. S úradujúcim majstrom Slovenska sa v Rusku zaregistrované družstvo dohodlo na zmluve na tri roky. Vedenie Tinkoff-Saxo o tom v piatok informovalo prostredníctvom tlačovej správy a sociálnych sietí.

 

"V prvom rade sa chcem poďakovať všetkým, s ktorými som spolupracoval a prežil skvelých päť rokov v tíme Liquigas či Cannondale. Boli to moje prvé kroky v profesionálnej cyklistike, veľa som sa od vás naučil a veľa som aj zúročil. Ešte raz vďaka," sprostredkoval slová Petra Sagana mediálny manažér Jozef Korbel.

 

Svoju cyklistickú budúcnosť spojenú na tri roky s tímom Tinkoff-Saxo označil 24-ročný Žilinčan Peter Sagan za obdobie nových výziev. "Prichádza nové obdobie - nový tím, noví ľudia s novými výzvami a už teraz sa teším na spoluprácu v tíme Tinkoff-Saxo. Verím, že bude úspešná pre obe strany a po športovej stránke budem napredovať." 

 

Sagan dokončí sezónu 2014 v drese súčasného zamestnávateľa Cannondale, od 1. januára 2015 bude pracovať tri roky pre žlto-modré farby Tinkoff-Saxo. Spoločným cieľom dohody je posilnenie tímu a posunutie kariéry trojnásobného víťaza bodovacej súťaže na Tour de France na vyššiu úroveň. O Saganove služby malo záujem viacero družstiev, ale tímový manažér Tinkoff-Saxo Bjarne Riis si bol istý, že jeho príchod do družstva s čiastkovým dánskym kapitálom je najlepším riešením.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies