Pekarík s časom opreteky, účasť proti Bayernu nepravdepodobná

NETKY.SK • 28 November 2014, 08:47 • 2 min
Pekarík s časom opreteky, účasť proti Bayernu nepravdepodobná

BERLÍN - Futbalový Berlín sa hotuje na veľký sviatok, do nemeckej metropoly zavíta úradujúci majster a suverénny ligový líder Bayern Mníchov, aby v sobotňajšom stretnutí 13. kola od 15.30 h čelil miestnej Herthe.

slovakia

left justify in out

Je viac než otázne, či si priamo na trávniku Olympijského štadióna duel vychutná aj Peter Pekarík, keďže sa zotavuje zo zranenia stehenného svalu, ktoré si privodil vo víťaznom kvalifikačnom stretnutí Slovenska v Macedónsku (2:0).

 

"Bude to zrejme na hrane. Najbližšie dni rozhodnú, či sa Peter dokáže zotaviť," uviedol pre Berliner Kurier začiatkom týždňa klubový lekár Uli Schleicher. Dvadsaťosemročný pravý obranca dosiaľ odohral v I. bundeslige 2014/2015 plných deväť stretnutí (810 minút), na konte má dve žlté karty. "Tréner Jos Luhukay je známy tým, že hráčov po zraneniach nasadzuje opatrne a nejde do rizika. To znamená, že Pekaríkove šance sú sotva päťpercentné," dodal Berliner Kurier. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies