Pekarík: Prvý ligový gól by mohol prísť v stom zápase

NETKY.SK • 27 Január 2015, 15:42 • 2 min
Pekarík: Prvý ligový gól by mohol prísť v stom zápase

BERLÍN - Slovenský reprezentant Peter Pekarík má po jesennej časti ročníka 2014/2015 na konte 99 odohraných stretnutí v najvyššej nemeckej futbalovej súťaži, stále však bez streleckého zápisu.

slovakia

left justify in out

"Prvý zápas odvetnej časti proti Brémam bude mojím jubilejným stým. Bolo by super, keby som ho mohol osláviť gólom. Samozrejme, podstatnejšie je, aby sme do druhej polovice sezóny vykročili víťazstvom," citovali Berliner Zeitung 28-ročného pravého obrancu, ktorý má v popise práce gólom predovšetkým zabraňovať. Dlhšie než on čaká na premiérový presný zásah v bundeslige iba krajný zadák konkurenčného Hamburgeru SV Dennis Diekmeier, ktorý sa netešil v 128 vystúpeniach. 

 

V tejto sezóne zasiahol Pekarík do 13 stretnutí, v ktorých celkovo odohral 1152 minút (priemer 88,6 na jeden duel) a videl dve žlté karty. Istý čas nosil na rukáve aj kapitánsku pásku. Po zimnej prestávke nastúpia Berlínčania na prvý zápas 1. februára 2015 na trávniku Werderu Brémy, kde by Pekarík mal zaokrúhliť počet bundesligových duelov na sto. Zbieral ich aj v drese Wolfsburgu, s ktorým získal titul v roku 2009. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies