Pavol Habera a Team mieria na festival do Holíča

NETKY.SK • 12 Jún 2023, 18:00 • 2 min
Pavol Habera a Team mieria na festival do Holíča

BRATISLAVA - Letné hudobné festivaly odrátavajú posledné dni do začiatku, jedným z nich je aj Cibula Fest v Holíči. Toto trojdňové podujatie otvorí brány 21. júla. Do Holíča mieri aj Pavol Habera so skupinou Team, ktorý na Cibula Feste vystúpi prvýkrát. Informoval o tom PR manažér podujatia Dodo Mikláš.

slovakia

left justify in out

Okrem skupiny Team sa na trojdňovom sviatku českej a slovenskej hudby predstavia známe hviezdy Kabát, Tublatanka, Horkýže Slíže, Mirai, Kali a Peter Pann, Tomáš Klus, No Name, Sima, Gladiator, Peter Nagy a Indigo, Majself, Heľenine oči, Traktor a ďalší interpreti.

 

Premiéru na festivale zažije aj kultová Tublatanka a český Traktor, no jedným z hlavných lákadiel bude práve porotcovský kat Habera a jeho skupina. "V nedeľu 23. júla budeme hrať na Cibula Feste. Kto chcete, príďte sa tam pozrieť, že vraj je tam veľmi dobre. Teším sa na vás," odkazuje fanúšikom Habera, ktorý koncertom s Teamom vo večerných hodinách uzavrie festivalový program v Holíči.

 

Najväčší česko-slovenský festival bude svojím programom najsilnejší vo svojej histórii. V pohraničnom pásme na letisku v Holíči pravidelne vystupujú najväčšie hviezdy českej a slovenskej hudobnej scény a väčšina z nich má už svoju premiéru na tomto podujatí za sebou, no rady sa sem vracajú. Súčasťou trojdňového festivalu, ktorý sa začne v piatok 21. júla, budú okrem hudobného programu aj sprievodné podujatia, k dispozícii budú rôzne zábavné a športové aktivity či stanové mestečko s možnosťou parkovania priamo pri stane a niekoľko ďalších prekvapení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies