Patrik Berger odmieta správy o zmene letu z Barcelony

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 10:40 • 2 min
Patrik Berger odmieta správy o zmene letu z Barcelony

JEREVAN - Bývalý český futbalový reprezentant Patrik Berger odmietol správy arménskych médií, že len šťastnou náhodou necestoval so spoločnosťou GermanWings letom číslom 9525 z Barcelony do Düsseldorfu, pri ktorom sa lietadlo zrútilo vo francúzskych Alpách.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročný vicemajster Európy 1996, ktorý hrával počas kariéry za Slaviu Praha, Dortmund, Liverpool, Portsmouth, Aston Villu, Stoke City či Spartu Praha, sa podľa arménskych zdrojov zdržal na letisku a vrátil letenku, čo mu vraj zachránilo život. Berger mal údajne cestovať do Düsseldorfu a následne do Jerevanu na exhibičný zápas pri príležitosti 60. narodenín bývalého arménskeho reprezentanta Chorena Oganesjana. Organizátori Bergerovu neúčasť ospravedlňovali šokom z incidentu, ktorého mohol byť priamym aktérom.

 

V Jerevane sa predstaví v exhibícii výber sveta aj s Robertom Carlosom, Gennarom Gattusom či Christom Stoičkovom proti tímu bývalého ZSSR. "Správy o zmene môjho letu sú klamstvo. V pondelok som letel podľa plánu domov z Barcelony do Prahy," napísal v piatok ráno na sociálnej sieti Twitter Berger, ktorý bol počas víkendu v Barcelone na El Clásicu proti Real Madrid. Informácie zverejnil web britského denníka Mirror.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies