Ozbrojená lúpež banky v Bratislave: Lupič si odniesol približne 4-tisíc

NETKY.SK • 12 November 2016, 08:27 • 2 min
Ozbrojená lúpež banky v Bratislave: Lupič si odniesol približne 4-tisíc

BRATISLAVA - Lup vo výške približne 4 000 eur si dnes z pobočky jednej banky v bratislavskej mestskej časti Dúbravka odniesol neznámy lupič.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, muž vo veku približne 30 rokov vošiel okolo 17:45 do pobočky banky na Saratovskej ulici a pod hrozbou použitia krátkej guľovej zbrane žiadal od zamestnancov banky peniaze. Neznámy páchateľ zo zbrane jedenkrát vystrelil smerom do stropu. Po lúpeži ušiel na neznáme miesto. Podľa polície pravdepodobne pri úteku použil biely bicykel s červeným nápisom a strieborným pásom.

 

Lúpežné prepadnutie sa zaobišlo bez zranení. Policajti z bratislavského štvrtého okresu po neznámom páchateľovi intenzívne pátrajú.

 

Podľa súčasných informácií polície je lupičom muža vo veku asi 30 rokov, pevnejšej postavy, vysoký približne 180 cm, oblečenú mal šedú bundu s kapucňou, čiernu vestu a na hlave mal okuliare. Polícia žiada verejnosť o pomoc. Akékoľvek informácie k páchateľovi, k jeho súčasnému pohybu či pobytu možno hlásiť na bezplatné číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies