Ovečkin sa sám ozval Znaroksovi a už letí do Prahy

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 08:13 • 2 min
Ovečkin sa sám ozval Znaroksovi a už letí do Prahy

OSTRAVA - Hviezda Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin sa sám ozval trénerovi Ruska Olegovi Znaroksovi a následne sa obaja dohodli, že hokejista pricestuje z amerického hlavného mesta do Prahy na svetový šampionát. Rusko postúpilo po štvrtkovej výhre 5:3 nad Švédskom do semifinále a počas finálového víkendu mu pomôže aj Ovečkin. Na zbornú čaká v boji o finále tím USA.

slovakia

left justify in out

"Zavolal mi sám, že môže prísť. Ak by sa neozval, pochyboval by som, že všetko stihne. Povedal mi, že nepotrebuje žiadnu lekársku prehliadku, ako sa hovorí, a je pripravený okamžite priletieť. Sadne si na prvý let a dorazí do Prahy. Keď mi volal, boli dve hodiny po polnoci jeho času," uviedol po výhre nad Švédmi tréner Ruska Oleg Znaroks.


Ovečkin by mal priletieť do Prahy v piatok o 11.40 h. Kouč zbornej už má predstavu, kde zaradí hviezdne ľavé krídlo. "Chápem, že to mnohých zaujíma, ale nič vám neprezradím. Po prílete bude pripravený hrať," dodal Znaroks, ktorý pre Ovečkina držal do poslednej možnej chvíle miesto v tíme. Útočník sa stal voľným po prehre Capitals 3:4 na zápasy v semifinále play-off Východnej konferencie NHL s New Yorkom Rangers.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies