Otrasné: Kuchár zabil, naporcioval a uvaril transvestita, s ktorým žil!

NETKY.SK • 6 Október 2014, 17:12 • 2 min
Otrasné: Kuchár zabil, naporcioval a uvaril transvestita, s ktorým žil!

BRISBANE – Otrasný zápach vadil susedom šéfkuchára Marcusa Petra Volkeho (28), a tak sa rozhodli zavolať políciu. To, čo tam policajti našli bolo ešte otrasnejšie ako ten zápach!

slovakia

left justify in out

Z domu austrálskeho šéfkuchára v austrálskom meste Teneriffe neďaleko Brisbane sa šíril tak neznesiteľný zápach. „Z toho smradu mi začali slziť oči a bolo mi na vracanie,“ povedal jeden zo susedov.

 

Marcus Peter Volke totiž zavraždil, naporcioval a uvaril svoju indonézsku priateľku Mayang Prasetyo. Niektoré jej časti uvaril, iné rozpustil v kyseline a ostatné vyhodil do kontajnera. Po príchode polície Kuchár Marcus vošiel do susedného domu a podrezal si hrdlo.

 

Mayang Prasetyo bol v skutočnosti preoperovaný muž a s Marcusom sa zoznámili na výletnej plavbe v roku 2009, na ktorej spolu pracovali. Podľa informácií Daily Mailu pracovala Mayang v minulosti ako luxusná spoločníčka. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies