Olympijský víťaz Sun Jang sa nevie zmestiť do kože

NETKY.SK • 5 November 2013, 14:07 • 2 min
Olympijský víťaz Sun Jang sa nevie zmestiť do kože

PEKING - Dvojnásobný olympijský víťaz v plávaní Sun Jang nielenže strávi sedem dní vo väzbe za jazdu bez vodičského oprávnenia a následnú haváriu, ale na neurčito mu zastavili aj súťažnú činnosť. Číňana suspendovala športová univerzita Če-ťiang, za ktorú pláva.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný Sun Jang vlani v Londýne ohromil víťazstvami na 400 a 1500 m voľný spôsob, na krauliarskej dvojstovke bol druhý. Tento rok pridal v Barcelone tri tituly majstra sveta (400, 800 a 1500 m voľný spôsob).

Sun Jang so svojím Porsche Cayenne narazil do autobusu, polícia mu v pondelok uložila pokutu 2000 juanov (243 eur) a uvalila na neho sedemdňovú kontrolnú väzbu. "Trest je prísny, ale robíme to pre jeho dobro. Veríme, že z hriešnika sa môže stať znova hrdina," povedal prorektor univerzity Čang Ja-tung.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies